top of page

Het was een spannend moment. Een dag voor de landelijke intocht van Sinterklaas werd er een persconferentie gepland door het Kabinet over nieuwe Corona maatregelen. Al maanden waren wij bezig met het plannen van dit Sinterklaas seizoen. Intochten, bedrijfs-, school- en huisbezoeken stonden al gepland. Zal het dan echt zo zijn dat het hele seizoen wordt afgeblazen? Gelukkig werd onze Branche gespaard en kwamen Sinterklaas en zijn Pieten weer in het land.

Bekijk hier de beelden van het Sinterklaas seizoen 2021. Wat was het een geslaagde maand!

Bedrijfsbezoeken

Centrum Veenendaal

Vlog - Centrum Veenendaal

Seizoen 2020

Het jaar 2020 werd helaas een teleurstelling voor Sinterklaas en zijn Pieten. Vanwege Corona konden wij geen bezoeken meer aanbieden voor alle kinderen in Nederland. Maar hoe creatief Sinterklaas ook is was er toch nog een alternatief. Namelijk 'Skypen met de Sint'!

Zo konden wij toch nog een aantal digitale huisbezoeken doen. Kinderen konden videobellen met Sinterklaas en Piet. Na een leuk gesprek was er toch nog een kleine verrassing. De Pakjes Piet kwam langs bij ieder gezin om toch nog op afstand de cadeautjes te brengen en pepernoten te strooien. Een geslaagde actie vonden wij zelf!

Uiteraard hadden wij genoeg tijd om wat leuke filmpjes te maken voor onze trouwe volgens op social media. Bekijk hier de beelden:

Seizoen 2019

Het seizoen van 2019 zat weer vol met plezier! Zo waren wij aanwezig bij diverse intochten, maar waren wij ook te zien bij het pretpark Juliana Toren! De Pieten gingen met ieder kind in een attractie en wat waren de helikopters leuk he! Het lied 'Piet zit vast in de heli' werd de hele dag door gezongen. Ook organiseerde wij een heuse Jumbo Tour langs alle Jumbo supermarkten in Veenendaal. Bekijk hier de leuke vlogs die wij in dit jaar gemaakt hebben.

(Op deze beelden zijn nog de traditionele zwarte pieten te zien. Vanaf heden hanteren wij alleen nog maar Roetveeg Pieten.)

bottom of page