• Facebook
  • Instagram
  • YouTube - Black Circle

Mogelijkheden

Huisbezoeken

Huisbezoek (€45)

 

Wat zou het leuk zijn als de Sint met zijn Pieten een bezoek brengt bij jullie thuis? Dat kan geregeld worden! Sinterklaas komt graag weer bij u thuis om zelf de cadeautjes bij de kinderen af te leveren. Natuurlijk neemt hij een twee pieten en het grote boek mee en zal hij samen met de kinderen gaan kijken wat er in het grote boek staat.  Daarnaast is er uiteraard ook ruimte voor een liedje en een dansje. 

 

Omdat ieder kind uniek is, zullen wij u van tevoren vragen naar uw voorkeuren zodat wij op uw wensen kunnen inspelen. 

 

Een bezoek bij u thuis duurt ongeveer 20 tot 25 minuten en kost €45,- 

 

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om te informeren naar de mogelijkheden. 

 

Alle prijzen zijn inclusief strooigoed en reiskosten binnen ons gebied. Wij doen huisbezoeken in de omgeving Veenendaal en Ede. 

 

Voor meer informatie over de huisbezoeken verwijzen wij u naar de pagina ‘Huisbezoeken’.

Sinterklaas_01.jpg

Schoolbezoek

 

Het bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten wordt geheel in overleg met u gepland. Sinterklaas bezoekt uw school met minimaal 2 Pieten. In overleg kan het aantal Pieten worden uitgebreid. Afhankelijk van uw wensen wordt er een tarief bepaald.

Bedrijfsbezoek

 

Een bedrijfsfeest wordt zoveel mogelijk in overleg met u ingevuld. Sinterklaas komt standaard met 4 Pieten op bezoek. Afhankelijk van het aantal kinderen kunnen wij het aantal Pieten uitbreiden. 
Een standaard bezoek duurt gemiddeld 60 minuten (uitbreiding mogelijk). Wij zorgen ervoor dat de tijd goed wordt ingevuld. Zo hanteren wij een draaiboek met daarin een leuke opkomst (klein toneelstukje), meet and greet met de Sint, spel elementen en een mooi afscheid om de Sint en Pieten uit te zwaaien. Prijs voor bedrijfsbezoeken is op aanvraag.

Kinderfeestjes / Winkelcentra / Intochten

Informeer naar de mogelijkheden en afhankelijk van uw wensen zal er een tarief worden bepaald. Nieuwsgierig geworden naar hoe de Sint en zijn Pietenbrigade eruit zien? Bekijk hier het beeldmateriaal op de Media pagina.

Sinterklaasfeest in de Bijenmarkt

Wilt u graag een Sinterklaas feest vieren voor uw bedrijf of hele familie? Het is nu mogelijk om dit te doen in het restaurant de Bijenmarkt! Een geheel verzorgd arrangement met eten en drinken. Daarbij komt Sinterklaas met zijn allerleukste Pieten een bezoek brengen. Dit allemaal terwijl u een heerlijk pannenkoek aan het eten bent! Vraag naar de mogelijkheden en mail ons.

Poffertjes Arrangement!

Wilt u de Sint en Pieten op bezoek bij uw bedrijf? Dat kan! Het is zelfs mogelijk om er een compleet feest van te maken met de poffertjeskraam. Daarnaast worden er ook oer Hollandse hapjes geserveerd. Dit heerlijke arrangement bieden wij aan in samenwerking met Pannenkoekenrestaurant de Bijenmarkt. Prijs op aanvraag.

 

 

Wilt u meteen een boeking doen? Dat kan via onderstaand mail adres. Wij zullen die dan z.s.m. beantwoorden.

 

U kunt mailen naar veenschesintenpietenbrigade@gmail.com

 

Wilt u meteen een huisbezoek reserveren, mail dan naar vsphuisbezoeken@gmail.com.

Wilt u meteen een boeking doen? Dat kan via onderstaand mail adres. Wij zullen die dan z.s.m. beantwoorden.

 

U kunt mailen naar veenschesintenpietenbrigade@gmail.com

 

Wilt u meteen een huisbezoek reserveren? Kijk dan in ons boeking agenda op de pagina 'Huisbezoeken'.