top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube - Black Circle

Mogelijkheden

Huisbezoeken

Huisbezoek (€50)

 

Wat zou het leuk zijn als de Sint met zijn Pieten een bezoek brengt bij jullie thuis? Dat kan geregeld worden! Sinterklaas komt graag weer bij u thuis om zelf de cadeautjes bij de kinderen af te leveren. Natuurlijk neemt hij een twee tal pieten en het grote boek mee. Sinterklaas zal tijdens zijn bezoek samen met de kinderen gaan kijken wat er in het grote boek staat. Daarnaast is er uiteraard ook ruimte voor een liedje en een dansje. 

 

Omdat ieder kind uniek is, zullen wij u van tevoren vragen naar uw voorkeuren zodat wij op uw wensen kunnen inspelen. 

 

Een bezoek bij u thuis duurt ongeveer 20 tot 25 minuten en kost €50,- 

 

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om te informeren naar de mogelijkheden. 

 

Alle prijzen zijn inclusief strooigoed en reiskosten binnen ons gebied. Wij doen huisbezoeken in Veenendaal en Ede. 

 

Voor meer informatie over de huisbezoeken verwijzen wij u naar de pagina ‘Huisbezoeken’.

Wilt u direct boeken? Klik dan hier: www.Sint-Boeken.nl

Sinterklaas_01.jpg

Bedrijfsbezoek

 

Een bedrijfsfeest wordt zoveel mogelijk in overleg met u ingevuld. Sinterklaas komt standaard met 3 Pieten op bezoek. Afhankelijk van het aantal kinderen kunnen wij het aantal Pieten uitbreiden. 
Een standaard bezoek duurt gemiddeld 60 minuten (uitbreiding mogelijk). Wij zorgen ervoor dat de tijd goed wordt ingevuld. Zo hanteren wij een draaiboek met daarin een leuke opkomst (klein toneelstukje), meet and greet met de Sint, spel elementen en een mooi afscheid om de Sint en Pieten uit te zwaaien. Prijs voor bedrijfsbezoeken is op aanvraag.

Spellen en Pietendiploma:

Om uw Sinterklaasfeest nog specialer te maken bieden wij ook een spellenroute aan! Kinderen krijg aan het begin een Pietendiploma waarop ze stempels kunnen sparen. Ze lopen dan langs verschillende spelletjes die ze kunnen doen zoals zaklopen, lopen op het dak (evenwichtsbalk), cadeaus gooien in de schoorsteen en nog meer. Een leuke toevoeging om het Sinterklaasfeest binnen uw bedrijf nog specialer te maken!

Schoolbezoek

 

Het bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten wordt geheel in overleg met u gepland. Sinterklaas bezoekt uw school met minimaal 2 Pieten. In overleg kan het aantal Pieten worden uitgebreid. Afhankelijk van uw wensen wordt er een tarief bepaald.

Kinderfeestjes / Winkelcentra / Intochten

Informeer naar de mogelijkheden en afhankelijk van uw wensen zal er een tarief worden bepaald. Nieuwsgierig geworden naar hoe de Sint en zijn Pietenbrigade eruit zien? Bekijk hier het beeldmateriaal op de Media pagina.

Wilt u meteen een boeking doen? Dat kan via onderstaand mail adres. Wij zullen die dan z.s.m. beantwoorden.

 

U kunt mailen naar veenschesintenpietenbrigade@gmail.com

 

Wilt u meteen een huisbezoek reserveren? Klik dan hier: www.Sint-Boeken.nl

bottom of page