top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube - Black Circle

Huisbezoeken

Huisbezoeken

Huisbezoek (€50)

 

Wat zou het leuk zijn als de Sint met zijn Pieten een bezoek brengt bij jullie thuis? Dat kan geregeld worden! Sinterklaas komt graag weer bij u thuis om zelf de cadeautjes bij de kinderen af te leveren. Natuurlijk neemt hij een twee pieten en het grote boek mee en zal hij samen met de kinderen gaan kijken wat er in het grote boek staat.  Daarnaast is er uiteraard ook ruimte voor een liedje en een dansje. 

 

Omdat ieder kind uniek is, zullen wij u van tevoren vragen naar uw voorkeuren zodat wij op uw wensen kunnen inspelen. 

 

Een bezoek bij u thuis duurt ongeveer 20 tot 25 minuten en kost €50,- 

 

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om te informeren naar de mogelijkheden. 

 

Alle prijzen zijn inclusief strooigoed en reiskosten binnen ons gebied. Wij doen huisbezoeken in Veenendaal en Ede. 

Huisbezoek boeken?
Klik op onderstaande link!

Extra informatie

 

ROETVEEG Iedereen maakt hierin zijn eigen keuze. Wij respecteren ieders mening en wij zijn tegen racisme. Met onze pieten hebben wij verder ook geen andere doelen voor ogen dan kinderen blij te maken. Verder gaan wij niet in op deze discussie en houden wij ons er verder ook niet meer bezig. Wij hebben als stichting de keuze gemaakt om onze opdrachten als roetveeg piet te doen.

 

BETALEN De meeste klanten betalen ons contant. Zorg hiervoor dat u afgesproken bedrag in een envelop heeft. Deze kunt u op de cadeautjes leggen (Laat dit dan via de opmerkingen in het formulier of via een mailtje aan ons weten). U kunt de envelop ook tussendoor of bij het vertrek aan ons overhandigen. 

 

TIJD Onze huisbezoeken duren ongeveer 20 tot 25 minuten. Dit is meestal ruim voldoende om een gezin van 4 of 5 kinderen te bezoeken. Zijn er meer kinderen aanwezig dan kunt u dit van tevoren kenbaar maken en in overleg een langer bezoek boeken. Voor de kinderen is het bezoek van Sinterklaas meestal erg spannend en indrukwekkend en daarom is ervaring dat een bezoek ook niet te lang moet duren..  

 

VRIJWILLIGERS Wij werken met enthousiaste vrijwilligers en de inkomsten gebruiken wij om alle onkosten voor bijvoorbeeld, benzine, strooigoed, kostuums en schmink te betalen. Daarnaast wordt het geld ook gebruikt om onze kwaliteit te verbeteren. Zo zijn wij constant aan het kijken hoe wij ons materiaal, maar ook onze vrijwilligers nog beter en mooier kunnen maken. 

 

FOTO EN VIDEO-OPNAMEN  Natuurlijk is dit toegestaan en wij begrijpen best dat die ene foto heel belangrijk is. Uw kinderen bij Sint of Piet op schoot. Maar dwing uw kinderen niet, dit werkt vaak averechts, laat ze zelf kiezen of ze bij de sint willen zitten. De Sint en de pieten heb hier ook ervaring mee en zullen hier op gepaste wijze op inspelen om het ijs te breken. Uiteindelijk is er bijna altijd wel een moment om een foto van uw kind met ons te maken. 

 

INFORMATIE OVER DE KINDEREN EN DE OVERIGE AANWEZIGEN Via het toegezonden formulier ontvangen wij graag informatie over de kinderen en eventueel overige aanwezigen. Geef liever teveel informatie dan te weinig, dan hebben wij genoeg informatie om op in te spelen. Aan de andere kant hebben wij ook een strakke planning en kunnen wij gezien de tijd niet alle informatie in het grote boek behandelen. De Sint zal hier op eigen inzicht een keuze in maken. 

 

CADEAUTJES Met alle plezier geven wij de kinderen vast een cadeautje voordat wij weer moeten vertrekken.
Apart
Zorg dat de cadeautjes die we uit moeten delen in een aparte zak, doos of Mand zitten. Als wij de cadeautjes op de afgesproken plaats ophalen kunt u er een briefje op doen met ‘uitdelen’.  Zo weten wij welke zak we voor het uitdelen moeten gebruiken.
Duidelijke namen
Zorg dat de namen duidelijk zichtbaar zijn  (liefst op een etiket). Als de pieten de namen niet kunnen vinden, help de pieten dan voorzichtig door in hun oor te fluisteren, of het kind aan te wijzen.  U weet immers ook niet voor wie dat pakje is.

 

Compleet
Zorg dat de cadeautjes compleet zijn, kijk bijvoorbeeld of er batterijen in moeten. Kinderen willen er zo snel mogelijk mee kunnen spelen.
Iedereen
Zorg dat alle kinderen, dus ook de wat oudere kinderen een cadeau krijgen.
Het spreekt voor zich dat de cadeaus die de pieten uitdelen van gelijke waarde zijn. Dus niet de één een chocoladeletter en de ander een dure pop. 

bottom of page